logotype

Γιάννης Παπαχρόνης: τα αποτελέσματα των τεστ για το Δήμο Ξάνθης είναι το ισχυρό μας επιχείρημα για να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα που δημιουργήθηκε/ Έκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στις αιμοδοσίες σήμερα και αύριο.

Άρθρα Νέων

papahronis

Με μια ακόμη δημόσια έκκληση του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Ξάνθης , κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, κάλεσε τους υγιείς συμπολίτες μας να προσέρχονται στις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Σύλλογος αλλά και στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και να δίνουν αίμα.

Οι ελλείψεις σε αίμα εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης είναι μεγάλες, οι δε ανάγκες των συμπολιτών μετά και την επαναλειτουργία των χειρουργείων, αλλά και των μεταγγιζόμενων συνανθρώπων μας, τεράστιες.

Σήμερα από τις 16:00 έως και τις 20:30 πραγματοποιείται η πρώτη –μετά περιοριστικών μέτρων- εξωτερική αιμοδοσία του συλλόγου στο εμπορικό κέντρο ‘ΦΛΑΜΙΓΚΟ’, στον αύλειο χώρο του ‘PRAKTIKER’ και αύριο, στο κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου στην πλατεία Μπαλτατζή, από τις 9:00 έως τις 14:00, η καθιερωμένη πια εθελοντική αιμοδοσία της Πέμπτης.

Ο κ.Παπαχρόνης με έμφαση επισήμανε για μια ακόμη φορά ότι δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας ή φόβου εξαιτίας του κορωνοϊου αφού λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα –και ενδεικνυόμενα- μέτρα προστασίας.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται , εξαιτίας της αρνητικής προβολής της Ξάνθης λόγω των κρουσμάτων και του χαρακτηρισμού της ως περιοχή αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης, ένας σύλλογος η προσφορά του οποίου στην κάλυψη αναγκών σε αίμα σε Νοσοκομεία όλης της χώρας αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις ασθενών, είναι αδιαμφησβήτητη: ‘ Δυστυχώς εισπράττουμε διαρκώς την αρνητική για την Ξάνθη εικόνα που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊου. Ο Σύλλογος αντιμετωπίζεται με διστακτικότητα όπως και οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε σχετίζεται με την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι μαζί , τοπικές αρχές, φορείς και πολίτες να το αντιστρέψουμε. Και πλέον , μετά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στο γενικό πληθυσμό και κυρίως τα αποτελέσματα των τεστ για το Δήμο μας, είναι κάτι που οφείλουμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη περιοχή στην ηπειρωτική χώρα που να έχει να παρουσιάσει γενική εικόνα σε ότι αφορά τον κορωνοϊο. Για το Δήμο Ξάνθης δε τα αποτελέσματα, σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό του πληθυσμού μας, αποδεικνύουν ότι έχουμε στα χέρια μας ένα ισχυρό αντεπιχείρημα σε όλους όσους συνεχίζουν να επιδίδονται σε αρνητική προβολή, με ότι αυτό συνεπάγεται και για την τοπική μας οικονομία’, υπογραμμίζει.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον ιστότοπο της Όμορφης Πόλης https://www.radio899.gr/node/11463

 

 
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Τον προηγούμενο μήνα Απρίλιος 2024 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 14 1 2 3 4 5 6 7
week 15 8 9 10 11 12 13 14
week 16 15 16 17 18 19 20 21
week 17 22 23 24 25 26 27 28
week 18 29 30
Your ad here Your ad here Your ad here
Οι φίλοι μας

Φιλικές ιστοσελίδες

Πότε δώσατε για 1η φορά αίμα?
Πότε δώσατε για 1η φορά αίμα?
 
Οι Χορηγοί μας

Οι Χορηγοί μας

Οι Χορηγοί μας